Director articole de calitate

Articolele vor avea un link do-follow

portfolio1 portfolio2 portfolio3 portfolio4

Heading 1

This is an example of the content for a specific image in the Nivo slider. Provide a short description of the image here....

Heading 2

This is an example of the content for a specific image in the Nivo slider. Provide a short description of the image here....

Heading 3

This is an example of the content for a specific image in the Nivo slider. Provide a short description of the image here....

themed object
Keep Your Lines Tight
Login  |  Register

Infinity FX35 testat la inchirieri masini

In Europa, nimeni nu se uita la o masina, oricat ar fi ea de buna si frumoasa, care a aparut peste noapte, spun firmele de inchirieri masini.
Astia cine mai sunt ? este sigur intrebarea pe care si voi ati pus-o la aparitia unui nou constructor de masini care nu a mai avut bani suficienti sa scoata de la naftalina un nume de legenda.
Infinity FX35, prezent in parcul nostru de inchirieri masini din Bucuresti, este ultima creatie a japonezilor. Forma acestei masini este inspirata parca dintr-o scriere veche japoneza. Infricosatoare la prima vedere pentru ca nu stii ce vrea sa spuna. De fapt, spune echipa inchirieri masini, noul FX35 nu este chiar asa de nou la forma. Este asemanator cu modelul anterior, doar ca este mult mai agresiv, se remarca intre alte masini. Mai ales partea frontala a acestei masini lasa impresia ca vrea sa te inghita. Interiorul este forte confortabil, testat de noi in parcul de inchirieri masini. Sentimentul este prezent de prima oara cand te urci la volanul acestei masini, unde materialele de buna calitate si culorile combinate cu gust te fac sa te detasezi macar pentru o secunda de stresul zilnic.
Dotarea de serie pentru aceste masini este completa. La bord gasesti cam tot ce iti trebuie, cel putin in versiunea testata la inchirieri masini. Pentru anumite accesorii trebuie sa studiezi mai mult consola centrala. Trebuie sa cauti butonul care face ce vrei tu, dar fi fara grija, el exista, ne asigura echipa de inchirieri masini. Suspensia este setata evident doar pentru asfalt si in comparatie cu alte masini SUV de pe piata, este chiar sportiva.
O mana de ajutor o primesti si din partea scaunelor acestei masini, care sunt profilate sa asigure o sustinere laterala excelenta. F35 nu are ce cauta in offroad nici macar din greseala. Si motorul pe versiunea testata in parcul de inchirieri masini din Bucuresti pare sa confirme aceasta idee pentru ca este foarte vioi si nu pare deranjat daca este alergat putin, spre deosebire de alte masini din aceasi clasa. Performantele acestei masini spun insa totul despre caracterul ei. Putere maxima 307 CP la 6800 rpm si o acceleratie la 100 km/h in 6.2 secunde nu sunt pentru masini de offroad. La inchirieri masini, cutia de viteze nu poate fi decat una automata. Asa da bine in SUA, asa o preluam si noi. Dar nu-i o tragedie pentru ca cele sapte trepte ale cutiei acestei masini sunt mult mai pe gustul nostru plus ca pot fi comandate si de la padelele din spatele volanului.
Cei de la inchirieri masini ne atrag atentia ca singurul lucru pe care trebuie sa il iei asa cum este la aceste masini este consumul. 20 de litri la 100 km este o cifra pe care o sa o vedeti cam des daca va aflati la volanul acestei masini.
Pretul mic la masini, e drept in varianta CIP, este importat tot din SUA. La pretul acestor masini mai aveti de adaugat decat taxe si accize pentru ca lista de optionale se limiteaza la tapiteria din piele si... cam atat. Multumim echipei inchirieri masini pentru oportunitatea de a testa aceasta masina.

N/A
Average rating: (0 votes)
You must be logged in to leave a rating.
Powered By: PHP Link Directory