Director articole de calitate

Articolele vor avea un link do-follow

portfolio1 portfolio2 portfolio3 portfolio4

Heading 1

This is an example of the content for a specific image in the Nivo slider. Provide a short description of the image here....

Heading 2

This is an example of the content for a specific image in the Nivo slider. Provide a short description of the image here....

Heading 3

This is an example of the content for a specific image in the Nivo slider. Provide a short description of the image here....

themed object
Keep Your Lines Tight
Login  |  Register

Usi de garaj sectionale

Usi de garaj sectionale
Firma noastra va prezinta usi de garaj sectionale potrivit nevoilor imobilului dumneavoastra particularizand astfel caracterul unic si elegant al casei proprii. Chiar daca  va ridicati o locuinta noua ori renovati o casa, usile nostre de garaj se vor potrivi perfect adaugand siguranta si unicitate caminului propriu alaturi de o utilizare prelungita si eficienta.
Alegand usi de garaj de tip sectional izolat beneficiul de spatiu este maximum. Aceste usi se monteaza prin spatele golului si se deschid prin culisare de-a lungul tavanului astfel ramanand libera intreaga intrare din garaj, iar spatiul din interior al garajului fiind consumat foarte putin. Absolut toate componentele care compun aceste usi de garaj sunt fabricate din materiale de cea mai buna calitate si respecta ultimele standarde europene din domeniu.
Panelurile usilor de garaj prezinta urmatoarele caracteristici. Sunt fabricate pentru protejarea prinderii degetelor si corespund standardelor europene, imbinarea acestora se realizeaza perfect, aceste usi garaj se livreaza cu garnituri de etansare asigurandu-se astfel o izolare perfecta si se impiedica astfel patruderea apei sau a prafului, partile laterale sunt inchise cu capace din otel care este galvanizat, astfel crescundu-se in mod considerabil rezistenta acestor paneluri.
Coeficientul de izolatie termica este unul performant iar zona unde sunt fixate balamalele este intarita de o placa metalica, rezistenta impotriva coroziunii acestor usi este una performanta. Aceste paneluri de usi sunt prezente in doua variante de inaltime 500 de milimetri si 610 milimetri. Sunt fabricate folosindu-se hotel galvanizat avand izolatie din poliuretan cu grosimea de 40 milimetri. Pe partea interioara dar si pe partea exterioara aceste paneluri vin cu folii de protectie in scopul prevenirii eventualelor zgarieri la transport. Aceste folii protectoare vor fi indepartate dupa montarea usilor de garaj. 
Componentele usilor de garaj
Chiar daca trebuie sa ne repetam, o vom face: toate componentele acestor usi garaj sunt de cea mai buna calitate si asigura functionrea ireprosabila pe o perioada foarte lunga de timp, in siguranta si mai ales fara a fi zgomotoase.
Toate componentele adica sinele, balamalele pentru usi, arcurile sunt toate din otel galvanizat ce asigura o rezistenta sporita. Toate modelele de usi sunt dotate cu un sistem de protejare impotriva ruperii arcului, astfel incat in cazul ruperii accidentale a arcurilor usa nu se prabuseste.
Accesoriile usilor de garaj
Trebuie spus ca usile de garaj se actioneaza manula foarte usor din cauza balansarii perfecte realizate de acrcurile de torsiune, in acelasi timp ele pot fi actionate si folosindu-se telecomanda din dotare, astfel confortul este unul sporit. In acelasi timp aceste usi de garaj pot fi prevazuse cu o usa pietonala, in acest caz nemaifiind nevoie sa deschideti intreaga usa pentru accesul unei singure persoane in garaj. Acest lucru este recomandat atunci cand nu exista alta cale de acces in garaj si nu se doreste pierderea de energie prin actionarea intregii usi de garaj atunci cand folosirea frecventa a garajului poate duce la acest lucru.
De cea mai buna calitate sunt si incuietoare dar si fiecare maner folosit la aceste usi. Nu numai ca sunt de calitate superioara dar impresioneaza prin rezistenta si nu in ultimul rand sunt estetice. Pentru a spori considerabil frumusetea imobilului propriu usile garaj pot fi dotate cu ferestre. Detalii despre usi de garaj pe site-ul www.usagaraj.com.

N/A
Average rating: (0 votes)
You must be logged in to leave a rating.
Powered By: PHP Link Directory